3 fordele ved at få lagt nyt tag

Der er mange fordele ved at få et lagt nyt tag. Først og fremmest beskytter det boligen mere optimalt, hvis det gamle tag var slidt. Herunder finder du en række fordele ved at få lagt nyt tag, som du kan have med i overvejelserne.

Det er essentielt, at taget på dit hus beskytter optimalt, så der ikke kan trænge vand og fugt ind i din bolig. Hvis det nuværende tag er utæt, beskytter det ikke boligen optimalt, og derfor kan du risikere, at der trænger fugt ind i boligen, som ødelægger fundamentet.

Går du med overvejelser om at få lagt et nyt tag? Hvis du endnu ikke er overbevist om, at det er en god idé, så får du her en række fordele, som du bør have med i overvejelserne. Det kan formentlig overbevise dig om, at det er en god idé at kontakte et et tagfima i København, der er ekspert i nyt tag.

Fordel #1: Et nyt tag beskytter boligen

Først og fremmest er det vigtigt at få lagt nyt tag, da det beskytter boligen optimalt. Er det gamle tag utæt, kan du risikere, at der vil sive vand og fugt ind i boligen – og det bør du for alt i verden undgå, da det risikerer at ødelægge boligens indre konstruktion.

Når først, der er kommet fugt i boligen, kan det medføre langt mere alvorlige problemer. Du kan få skimmelsvamp, hvilket betyder, at boligen bliver sundhedsskadelig at opholde sig i. Samtidig er det dyrt at få afhjulpet problemet, når først det har vist sig. 

Fordel #2: Din bolig stiger i værdi

En anden fordel ved at få lagt nyt tag er, at boligen stiger i værdi. Du får derfor mere for din bolig, når du sælger den igen, hvis du beslutter dig for det. Samtidig stiger din friværdi, da det nye tag smitter af på vurderingen af boligen.

Der er derfor god grund til at investere i et nyt tag, hvis du ønsker at få mere for den, når du sælger den – eller hvis du planlægger at låne i friværdien, som stiger. Du kan med fordel vælge et tegltag eller en anden tagtype, som er lige så solid.

Fordel #3: Du kan få efterisoleret taget billigere

Hvis dit tag ikke er isoleret ordentligt, kan du med fordel vælge at få efterisoleret taget i samme omgang, som du får lagt nyt tag. Det er langt billigere, da det er nemmere at komme til, når taget alligevel er ved at blive skiftet.

Efterisoleringen gør din bolig mere klimavenlig, samtidig med at du skal betale mindre for din varmeregning, da den bliver lettere at varme op. Der er god grund til at investere i et nyt tag, hvis du vil spare penge på sigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like
Read More

Istandsættelse: Sådan gør du din bolig klar til salg

Det er vigtigt, at du ordner dit hus, før du sætter det til salg. Det kan hæve prisen, og samtidig vil det give den potentielle køber en bedre idé om, hvordan huset ser ud, end hvis det ikke er sat i stand. Herunder får du en række gode tips til, hvordan du sætter dit hus i stand, så det skaber et godt førstehåndsindtryk til fremvisningen.
Read More
Read More

Elektricitet i boligen: Må jeg selv udskifte eltavlen?

Hvis du er som de fleste andre, tager du det formentlig for givet, at der er strøm i stikkontakterne. Sådan er det dog ikke, da det er eltavlen, som også kaldes for gruppetavlen, der sikrer, at strømmen kommer ud til stikkontakterne og bliver fordelt i dit hjem. Herunder kan du læse mere om, hvorvidt du selv på udskifte eltavlen eller ej.
Read More
Read More

Skimmelsvamp i soveværelset: Sådan undgår du skimmelsvamp i soveværelset – og sådan kommer du af med det

Skimmelsvamp i soveværelset er en almindelig bekymring for mange boligejere og lejere. Skimmelsvamp er en type svamp, der kan vokse i fugtige områder i dit hjem og kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser for dig og din familie. Når skimmelsvampen først har etableret sig i soveværelset, kan det være svært og tidskrævende at fjerne den. Bliv klogere på, hvordan du forebygger og fjerner skimmelsvamp i soveværelset her.
Read More
Montering af klikgulv: Hvordan lægger man et klikgulv?
Read More

Lægning af klikgulv: Sådan lægger du et klikgulv i 5 simple trin

Det er vigtigt, at du gør dig umage, når du skal lægge et klikgulv. Selvom alle i princippet kan lægge et klikgulv, handler det i høj grad om holde tungen lige i munden, hvis det skal undgå at blive ujævnt – og det ender det højst sandsynligt med, hvis du ikke gør arbejdet ordentligt. Herunder kan du blive klogere på, hvordan du lægger et klikgulv.
Read More